martes, 1 de julio de 2008

El Diables de Tordera fan 15 anys de foc a Tordera

La Colla de Diables de Tordera celebra els 15 anys de foc a Tordera
Per dissabte es preparen diferents cercaviles i correfocs, amb la participació de diferents colles de diables d'arreu de Catalunya.


La Colla de Diables de Tordera celebra dissabte els 15 anys de foc a Tordera amb un programa d'activitats de foc i música.
Els actes començaran a les 17 h, on als carrers de Tordera es podran veure exposats els "bitxos" i "ceptrots" de la colla de Tordera i de les colles convidades als actes d'aniversari i que vindran d'arreu de Catalunya. A les 20 h començaran diferents cercaviles arreu dels carrers del poble amb la participació de totes les colles. A les 21.30 h hi haurà un correfoc amb tres recorreguts, que acabarà a la plaça de l'Església amb un espectacle de lluiment per part de totes les colles participants. A les 23 h tindrà lloc al parc Prudenci Bertrana un sopar amb tots els diables i a les 00 h començarà el concert amb els grups Reig Bord i Los Mejores.

Amb aquestes activitats, la Colla de Diables de Tordera vol commemorar els 15 anys de foc a Tordera. La Colla de Diables participa activament a l'activitat del teixit social torderenc, organitzant els diferents correfocs dels veïnats durant les festes patronals i oferint el correfoc de la Festa Major de Tordera, un espectacle de llum i foc que es supera cada any per donar la benvinguda als actes de la festa de Sant Bartomeu.

No hay comentarios: