miércoles, 16 de julio de 2008

Marxa per la Pau i la Llibertat del poble SAHRAUÍ

Barcelona, 20 de juliol de 2008,
a les 10,30 del matí

Recorregut:
Plaça Catalunya, Ronda Sant Pere, Via Laietana,
Passeig Isabel II, Pla del Palau

El proper diumenge, 20 de juliol, una manifestació recorrerà Barcelona, aprofitant l'estada de 700 nens i nenes sahrauís acollits per famílies catalanes, dins del projecte VACANCES EN PAU. LA MARXA PER LA PAU I LA LLIBERTAT DEL POBLE SAHRAUÍ, organitzada per la Delegació de FRENTE POLISARIO a Catalunya, compte amb el suport del Moviment Solidari amb el Sàhara a Catalunya i de totes aquelles persones, organitzacions i entitats sensibles a la causa d'aquest poble.

Sota el lema TOTHOM PER LA INDEPENDÈNCIA DEL SÀHARA OCCIDENTAL, volem cridar l'atenció de la ciutadania i de les autoritats catalanes, de la necessitat d'aplicar els principis de la legalitat internacional, que reconeix el dret del poble sahrauí a celebrar, de forma inmediata, el Referèndum d'Autodeterminació perquè el poble sahrauí decidirà liurement el seu futur i, per tant, el seu accés a la independència.

Aquest any, a més, la MARXA PER LA PAU, coincideix amb l'ANY INTERNACIONAL PER LA DEFENSA DELS DRETS HUMANS AL SÀHARA OCCIDENTAL, fet pel qual volem denunciar, de forma especial, la constant violació dels Drets Humans de la població sahrauí al Sàhara Occidental ocupat pel Regne del Marroc.

No hay comentarios: