jueves, 10 de julio de 2008

Tòtems Informatius a la platja de Pineda

En total se n’han instal·lat 13 a les sortides i entrades soterrades del passeig de Mar i contenen informació sobre els serveis que hi ha a cada un dels trams.
Els usuaris de la platja de Pineda de Mar poden consultar des d’aquesta setmana els serveis i recursos que hi ha a cada un dels quatre trams amb què s’ha dividit la platja del municipi. La regidoria de Medi Ambient del consistori pinedenc ha instal·lat uns tòtems informatius a cada una de les entrades soterrades que hi ha al passeig de Mar. En els plafons hi ha un mapa de localització per sector i un de general, el manual d’usos de la platja i els recursos que s’ofereixen. En total se n’han col·locat tretze, un a cada entrada soterrada al passeig de Mar. D’aquesta manera els banyistes saben on es troben i els serveis que ofereix cada tram de la platja.
Recordem que l’Ajuntament de Pineda de Mar va aprovar en el ple de febrer dividir en quatre trams els gairebé tres quilòmetres de platja que té el municipi. El sector 1, el que va des de la riera de Valldemaniu fins al carrer Santiago Rusiñol, s’anomena platja dels Pins. La zona que va des del carrer Santiago Rusiñol fins a la riera de Pineda rep el nom de platja dels Pescadors. El tercer tram, des de la riera de Pineda fins al passeig de la Marina ha estat batejat amb el nom de platja de la Riera; i finalment, des del passeig de la Marina fins al Rierany dels Frares s’anomena platja del Poblenou.

No hay comentarios: