martes, 15 de julio de 2008

Bosses de Recollida Selectiva

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pineda de Mar ja té a la seva disposició un miler de jocs de bosses de recollida selectiva per a les llars. Es tracta de tres petits contenidors domèstics per llençar-hi vidre, paper i envasos i fer més fàcil les tasques de reciclatge. Aquesta iniciativa es va iniciar el passat mes de maig coincidint amb la Fira d’Entitats i ara torna a repetir.
La bona acceptació que van tenir a la Fira d’Entitats ha animat la regidoria de Medi Ambient a comprar més bosses de recollida selectiva perquè als veïns i veïnes de Pineda els sigui més senzill portar a terme les tasques domèstiques de reciclatge. En cada joc, que es pot adquirir a la mateixa regidoria de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 de la tarda per un preu de 3 euros, hi ha tres contenidors domèstics en els quals els usuaris hi poden anar emmagatzemant vidre, paper i envasos abans de llençar-los als contenidors.
En aquest mateix sentit i per tal de potenciar l’ús de la deixalleria municipal la regidoria de Medi Ambient regalarà un pac de tres bosses de recollida selectiva a l’usuari que utilitzi els serveis de la deixalleria.

No hay comentarios: