martes, 22 de julio de 2008

21 establiments amb el distintiu SICTED

Un total de 17 establiments turístics de Santa Susanna han renovat, per segon any consecutiu, el distintiu de qualitat SICTED. D’altra banda, quatre empreses més de la localitat han obtingut per primera vegada aquest reconeixement: l’Hotel Caprici Verd, l’Hotel Indalo Park, el Càmping Bon Repòs i l’Ipso Aventuras. D’aquesta manera, el nombre d’establiments distingits ascendeix a 21. Aquest nombre tan significatiu de negocis seleccionats reafirma el treball de la millora continua de la qualitat a Santa Susanna i a les seves instal·lacions; un destí que va ser el primer de la Costa de Barcelona-Maresme que es va incorporar al Sistema de Calidad Turística Española.

Les empreses de Santa Susanna que han renovat el distintiu són: Hotel Don Ángel, Hotel Florida Park, Hotel Alhambra, Hotel Mercury, Hotel H·Top Royal Sun, Aparthotel Santa Susanna, Aqua-Hotel Aquamarina, Aqua-Hotel Onabrava, Aqua-Hotel Montagut Suites, Can Rosich, Dofi Jet Boats, Activ Natura, Oficina de Turisme de Santa Susanna, Taxi Francisco Marin Ortega, Taxi José Balfagón Royo, Taxi Melchor Muñoz López i Taxi Ramón A. Balfagón Royo.

L’entrega dels distintius va tenir lloc el passat 18 de juliol a l’Ajuntament de Calella, on va assistir l'Alcalde de Santa Susanna, Josep Monreal, acompanyant els empresaris de Santa Susanna, i el president de l’Associació Costa de Barcelona-Maresme, Joan Campolier. Els 49 distintius provisionals del SICTED del Maresme els va entregar el president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Josep Johé. Els definitius s’atorgaran al mes de setembre en un acte institucional a Barcelona.

No hay comentarios: