lunes, 7 de julio de 2008

Llopinada 2008

La unitat de Llops i Daines del agrupament Escolta Flos i Calçat d'Arenys de Mar, realitzaran la Llopinada, una activitat que ja porten duen a terme desde ja fa uns anys a la vila d'Arenys. Concretament la faran a la Placeta de l'Esglèsia el proper diumenge 13 de juliol, d'11 del matí a 19h del vespre. Aquest es un acte dins la Festa Major de Sant Zenon 2008.
La Llopinada es un activitat que ja fa 4 anys que la portem a terme la unitat de Llops i Daines del Agrupament Escolta Flos i Calcat d'Arenys de Mar per a recollir diners per als campaments d'estiu. Us fem arribar el cartell de la Llopinada, dissenyat per Martí Oliver.
Hi haura una Jam-Session (Si t'agrada tocar la guitarra, la gralla o qualsevol altre instrument, anima't a participar!), conta contes, tallers diversos, titelles, venda de coques, refrescs i extra-jobs, jocs infantils, pinta cares, xanques premis i moltes coses més!!! Convidem a tothom a participar de la festa!
Per a més informació podeu contactar amb en Joan, cap responsable de la unitat de Llops i Daines: 626.651.258.
Us animem a entrar a la nostra web també http://aeflosicalcat.jimdo.com/ on hi podreu trobar informació sobre les properes activiats, campaments 2008, videos i molt més!

No hay comentarios: