miércoles, 9 de julio de 2008

Tordera vol implantar un sistema WIFI pioner

El desplegament de la xarxa WIFI, pioner a la comarca del Maresme, s’extendrà en dos àmbits d’actuació: el primer serà per als usuaris particulars, que podran disposar d’una connexió inhalàmbrica a casa a preus més assequibles dels que s’oferten actualment i garantint una millor qualitat del servei. El segon camp d’actuació s’aplicarà a places i parcs públics, on tots els qui disposin d’un ordinador portàtil, una PDA o un telèfon mòbil adaptat es podran connectar a internet gratuïtament.
Tots els qui vulguin fer ús de la xarxa sense fils des de casa hauran de donar-se d’alta com a usuari de l’empresa que gestionarà el servei (Maxen) i serà aquesta qui facilitarà els mitjans per a poder-se connectar amb bona qualitat i rapidesa a un cost assequible.

La intenció de la Regidoria és que aquest estiu pugui estar en funcionament la nova xarxa a tot nucli urbà, cobrint també els veïnats de Sant Andreu, Sant Jaume, Mas Martí, Sant Pere i Fibracolor. En una propera fase de desplegament, la xarxa cobrirà també les zones més allunyades del municipi com ara les urbanitzacions i els agregats rurals.

No hay comentarios: