lunes, 14 de julio de 2008

Festa 40 aniversari d’ASPRONIS

Dissabte 19 de juliol tindrà lloc al camp de futbol de gespa de Blanes una gran festa per celebrar el 40 aniversari d’ASPRONIS. Volen que la ciutadania participi d’aquest aniversari, que comparteixi amb ells la joia per quatre dècades de feina per la integració de les persones discapacitades intel·lectuals de la Selva i l’Alt Maresme.
Al llarg d’aquest any, ASPRONIS ha programat una sèrie d’actes diversos amb què vol festejar els 40 anys d’història de l’entitat i divulgar, al mateix temps, la inclusió social i laboral de les persones discapacitades psíquiques.
L’acte central de la programació serà una gran festa d’aniversari que tindrà lloc el proper dissabte 19 de juliol, a les 21’30h, al camp municipal de futbol Els Pins de Blanes. Començarà amb una cerimònia commemorativa de l’aniversari que combinarà parlaments institucionals amb un espectacle escènic i audiovisual, i continuarà amb música i llums per ballar i festejar l’aniversari.
Assistiran a l’acte el Director de Serveis Territorials a Girona d’Acció Social i Ciutadania, Josep Viñas i l’Alcalde de Blanes, Josep Trias.

No hay comentarios: