lunes, 16 de junio de 2008

Xerrada sobre eficiència energètica

Promotors, constructors, arquitectes, tècnics i enginyers vinguts d’arreu de Catalunya, es van donar cita al Calisay d’Arenys de Mar per participar a la trobada on es va donar a conèixer la nova normativa i les exigències tècniques requerides en instal·lacions energètiques en edificis residencials plurifamiliars promoguda per Instal·lacions J. Nogueras SL.
La Sala Auditori Josep Maria Arnau del Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar es va omplir de gom a gom durant el transcurs de la jornada promoguda per l’empresa maresmenca Instal·lacions J. Nogueras i l’empresa LEAKO.
En ella es va exposar amb claredat quin és l’actual marc normatiu de regeix la posada en marxa de sistemes energètics i es van presentar diverses novetats tècniques d’aparells i sistemes que rendeixen més consumint menys energia. Això fa que el client pagui menys i obtingui un servei òptim. La trobada es va realitzar en col·laboració amb l’Associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració (ACTECIR), i la participació de l’Institut Català de l’Energia de la Generalitat (ICAEN). Aquest fet va possibilitar que el programa inclogués una conferència sobre ajudes i subvencions de l’administració en aquest àmbit, realitzada per Xavier Canals, president d’ACTECIR.
El tercer gran apartat de la jornada va ser la domòtica, els sistemes que doten les llars d’intel·ligència artificial i fan més còmode la vida dels seus propietaris.

No hay comentarios: