viernes, 6 de junio de 2008

Prorrogan amb la Fundació Molí d’en Puigvert


L’equip de govern de Blanes (CiU, PDB i PP) ha aprovat la renovació per un any del contracte amb la Fundació Molí d’en Puigvert i ha subscrit un contracte nou de sis mesos amb la Fundació Drissa per millorar la qualitat i la funció paisatgística dels espais verds de Blanes.!
Les zones on actuaran comprenen una gran diversitat d’espais urbans o periurbans públics, com ara: solars, parcel·les, camins i zones verdes no enjardinades, entre d’altres.
Alhora de dur a terme els treballs, tant els membres de la Fundació Molí d’en Puigvert com els de la Fundació Drissa mantenen uns criteris generals, com ara no realitzar tallades rases no selectives, ni fer tales massives i indiscriminades en bosc deribera o la realització de treballs de manteniment fora de l’època de reproducció de la majoria d’espècies, així com mantenir la vegetació original autòctona.
Amb la contractació d’aquest servei a les fundacions Molí d’en Puigvert i Drissa es volen aconseguir dos objectius, la preservació del medi natural i la col·laboració social amb
aquestes entitats, amb la finalitat d’integrar a la vida social els treballadors de les referides fundacions, tots ells amb algun tipus de discapacitat.

No hay comentarios: