martes, 3 de junio de 2008

Jornades sobre eficiència energètica

La trobada, que es fa el matí del dijous 12 de juny al Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar, està orientada a promotors, constructors, arquitectes, tècnics i enginyers, amb l’objectiu de donar a conèixer la nova normativa i les exigències tècniques requerides en instal·lacions energètiques en edificis residensials plurifamiliars.

La jornada promoguda per l’empresa maresmenca Instal·lacions J. Nogueras i l’empresa LEAKO, servirà per exposar les últimes novetats en sistemes energètics respectuosos amb el Medi Ambient per als seus clients. La trobada es realitza en col·laboració amb l’Associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració (ACTECIR), i la participació de l’Institut Català de l’Energia de la Generalitat (ICAEN)

Programa de la jornada:
En primer lloc s’exposarà l’actual marc normatiu existent com el Codi Tècnic de l’Edifidicació (CTE), el Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques en Edificis (RITE) i el Decret d’Ecoeficiència.
Dins l’apartat d’Eficiència energètica s’abordaran solucions tècniques innovadores per obtenir una millor qualificació energètica, com sistemes amb captació solar, calderes de condensació i aire condicionat amb refredadora d’aigua. Cal destacar dins aquest apartat la ponència sobre ajuts de l’administració per a inversions en estalvi i eficiència energètica destinats a constructors i empresaris, a càrrec de Lluis Soravilla de l’ICAEN.
El tercer gran apartat en la jornada promoguda per ABB Automation Products serà la domòtica, el conjunt de sistemes capaços d’automatitzar una llar en seguretat, benestar, comunicació i energia.

La inscripció a la jornada és gratuïta, però cal confirmar l’assistència als telèfons 902 120 420 (Instal·lacions J. Nogueras) o bé 93 233 24 29 / 30 (ACTECIR) o també a la pàgina http://www.jnogueras.com/ La trobada comença a les 9 del matí i acabarà a dos quarts de dues.

No hay comentarios: