miércoles, 4 de junio de 2008

IV Jornades Econòmiques

A partir de demà dijous i divendres proper es celebrarà la quarta edició de les Jornades Econòmiques que organitza la regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Pineda de Mar. Les Jornades s’inauguraran dijous a la tarda amb una conferència a càrrec de l’arquitecte Josep Maria Carrera. És previst que la consellera de Treball, Mar Serna, sigui l’encarregada de cloure les Jornades divendres al migdia. Totes les xerrades es portaran a terme a la sala de plens i les places són limitades.
La present edició té l’objectiu de fer una anàlisi real del territori per tal d’aconseguir una millor projecció empresarial, afavorir la captació de nova activitat econòmica i refermar l’existent, ja sigui comercial, turística, de serveis, o activitat industrial. És per això que les microconferències que s’han programat per dijous a la tarda s’emmarquen en aquests eixos bàsics de l’activitat econòmica i comptaran amb la presència del president executiu de MRW, Francisco Martín, el sotsdirector General de Planifiació i Organització de la Formació Professional, Josep Lluís Espinós, i el director acadèmic de l’Escola Universitària del Maresme, Jordi Martí.
Divendres al matí hi ha programada una taula rodona sobre la visió social de l’urbanisme a càrrec del director de l’àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Ramon Sidera, i la regidora de Desenvolupament Econòmic, Edurne Macazaga. Les Jornades també tractaran les estructures econòmiques i empresarials del territori. En aquest cas hi haurà una taula rodona amb el secretari General de CCOO, José Cachinero, el secretari General d’UGT, José Antonio Alcaide, el delegat de l’Àrea de Promoció Econòmica i Serveis Educatius del Consell Comarcal del Maresme, Bernat Costa, i el secretari General de la FAGEM, Albert Vidal.
Finalment, Josep Berbel, director del Servei d’Ocupació de Catalunya pronunciarà una conferència sobre la planificació estratègica territorial: “Les noves polítiques actives d’ocupació”. Mar Serna, consellera de Treball, serà l’encarregada de cloure la quarta edició de les Jorandes.

No hay comentarios: