martes, 3 de junio de 2008

125 aparells més de teleassistència

L’alcalde de Blanes, Josep Trias (CiU), ha signat recentment un conveni de col·laboració amb la Diputació de Girona per ampliar el servei de teleassistència al municipi.
El conveni preveu que durant aquest any s’assignin 125 aparells a aquells ciutadans que ho necessitin (per a persones grans o amb disminucions). El programa de teleassistència domiciliària va adreçat a les persones amb necessitats específiques que per motius de salut,
aïllament social, familiar o geogràfic, necessitin aquest suport per tal de pal·liar aquestes situacions de risc i possibilitar la permanència en l’entorn de vida habitual.
El cost total d’aquest programa es preveu en un màxim de 20,87.- euros per unitat al mes durant aquest any. El finançament bé donat en un 65% per l’IMSERSO, un 15% la Diputació de Girona i el 20% restant a càrrec de l’Ajuntament de Blanes.
La regidoria de Benestar i Família que dirigeix Montse Pasquina vol amb aquesta ampliació donar cobriment a una de les necessitats d’un sector molt concret de la societat blanenca.

No hay comentarios: