miércoles, 11 de junio de 2008

Aprovada la construcció del nou ABS de Tordera

El nou ambulatori, que substituirà l'actual, es podria començar a construir al mes de desembre. L'Ajuntament va cedir els terrenys per ubicar el nou equipament l'any 2006. El CAP es construirà a la prolongació del carrer del Doctor Carrereres (entre el carrer de l'Amistat i el carrer de Mes).
La Generalitat de Catalunya ha aprovat la construcció del nou Centre d'Assistència Primària de Tordera, que s'ha de d'aixecar sobre els terrenys situats al carrer del Doctor Carrereres (al sector que uneix el carrer de l’Amistat i el carrer de Mes).
El nou edifici, que substituirà l'actual, tindrà una superfície construïda de 1.600 m². Disposarà de set sales de consulta de medicina general, dues sales de consulta de pediatria, una sala de consulta d´odontologia, una sala de consulta de treball d´odontologia, dues sales de consulta polivalent, una sala de ginecologia, una sala de consulta llevadora, un àrea d´atenció continuada i una àrea d´educació sanitària.
Les obres de construcció del nou ambulatori podrien començar durant el mes de desembre del 2008, dos anys després que l'Ajuntament cedís els terrenys a la Generalitat per poder construir el nou equipament sanitari.

No hay comentarios: