viernes, 2 de mayo de 2008

X Screamin Festival a Pineda de Mar

Pineda de Mar tornarà als rebels 50 l'última setmana de maig de la mà de l’Screamin' Festival. Una cita musical fora del comú, molt lluny dels festivals massificats i amb un ambient retro que decorarà els carrers de la vila.
Els seus assistents, més de 2.000, arriben des de 20 països diferents per gaudir d'una cita anual que s'ha convertit en un clàssic del circuit mundial del Rock and Roll. Un festival que competeix amb cites tan destacades com Las Vegas, USA o Londres. El concepte de turisme musical cobra en aquest esdeveniment el seu màxim protagonisme. Pineda de Mar ofereix als seus visitants un municipi turístic i que els permet seguir amb l'estil de vida que els mou, que gira completament entorn del primer Rock and Roll, el nascut al sud dels Estats Units fa ja 50 anys.
Tenint en compte que es tracta d'un estil musical que va veure la llum fa més de 5 dècades, és fàcil imaginar el tipus de públic assistent al festival, en el qual s’hi pot trobar gent de més de 60 anys que recorden el naixement i revolució musical del Rock and Roll, fins a les generacions més noves que ronden els 25 anys.
Els assistents a l’Screamin Festival solen vestir íntegrament amb robes originals de la dècada daurada del Rock and Roll o amb reproduccions exactes, llueixen tatuatges a l'estil clàssic, condueixen cotxes clàssics i, fins i tot, decoren les seves cases a l'estil de fa mig segle.

No hay comentarios: