viernes, 9 de mayo de 2008

100 + TU i d'altres

Com molts ja sabeu l'any passat es va celebrar el Centenari de l'Escoltisme amb diversos actes. Aquest any a nivell de Demarcació de Girona, a la qual pertany l'Agrupament Escolta Flos i Calcat s'està preparant una GRAN FESTA, tots els caus de la Demarcació farem una sortida conjunta el 10 i 11 de maig al Castell de Sant Ferran de Figueres. Podeu anar seguint les darreres novetats al web del 100+TU.
Sortirem d'Arenys de Mar tel dissabte a 2/4 de 8 del matí a l'estació de Renfe i tornarem el diumenge cap a les 7 de la tarda.
La unitat de Rangers i Guies del nostra agrupament van guanyar en la Modalitat "MILLORA DE L'ENTORN NATURAL" el segon premi, dotat amb 1300 Euros, per el projecte de "condicionament i neteja de la zona verda de l'Hort del Bisbe de Can Quintana, per a la posterior plantada popular d'arbres i arbusts." Estem molt contents perquè representa el reconeixement a tot un bon esforç educatiu!
També esmentar que la unitat de Llops i Daines el passat pont van anar a fer una sortida de tres dies a la Granja Escola Can Girona per a coneixer més a fons la natura (arbres, plantes...) i els animals tipics de granja, ja que l'ambientació triada pels nens aquest anys es la natura i els animals.

No hay comentarios: