martes, 29 de abril de 2008

Una detinguda per tràfic de drogues

Agents de paisà de la Policia Local de Malgrat de Mar van procedir a la detenció de la Sra. J.M.G.Z., veïna de Calella (Maresme), per la seva presumpte participació en un delicte contra la salut pública, en la seva modalitat de tràfic de drogues.
Els fets van succeir durant la matinada del passat dissabte dia 12 d’abril en un conegut centre lúdic de Malgrat de Mar, on sobre les 05:30 aproximadament, els agents van observar l’actitud sospitosa d’una dona la qual anava acompanyada d’un jove i, a l’observar que els agents de paisà estaven identificant a un individu, la sospitosa va exclamar al seu acompanyant "VAMOS!, VAMOS!"
Al ser aturada i escorcollada pels agents, van ser localitzats diferents bitllets d’euro de diferent valor, arrugats i repartits per diversos llocs com a l’interior de les botes i un total de quinze "paperines" de cocaïna, que duia amagades entre les botes, un petit moneder i a la roba interior. Davant aquestes troballes, els agents van procedir a la seva detenció com a presumpte autora d’un delicte contra la salut pública.
Aquesta detenció s’emmarca dins l’operatiu especial de la Policia Local de Malgrat de Mar, contra el consum i venda de drogues a la via pública i llocs de pública concurrència.
El mateix dia, es van aixecar diverses actes administratives per infracció de la Llei 1/1992 de protecció de la seguretat ciutadana per consum de drogues i substàncies estupefaents.

1 comentario:

Anónimo dijo...

See Please Here