viernes, 9 de mayo de 2008

L’IBI a Blanes

El PSC denuncia que l’IBI a Blanes s’apuja de mitjana un 7% tot i que l’ordenança preveu un 2,8%.
Tal i com va denunciar el PSC en el moment d’aprovació de les ordenances fiscals i del calendari del contibuent, l’IBI s’ha apujat una mitjana d’un 7%. Aquest fet el poden comprovar tots els ciutadans, que són propietaris d’algun immoble, en el rebut de l’IBI que aquests dies els està arribant a casa i que correspon, pels domiciliats, al 50% del cost anual.
El govern, CiU-PDB-PP-ERC, va voler fer veure que només pujava l’IPC(2,8%) i això ha quedat demostrat, com ja deia el PSC, que era mentida ja que la pujada correspon a una mitjana d’un 7% i és deu als següents fets:
· 2,8 aplicant l’ordenança
· 2% d’increment del valor cadastral del sol
· Supressió del 2% de bonificació pels domiciliats
En un moment de recessió econòmica en que moltes famílies han de suportar un increment de les despeses hipotecàries i del cost de la vida en general, el govern de CiU actua com una organització sense escrúpols ni miraments i sense la més mínima sensibilitat social.
Insistir que a part del 2,8% d’augment establert per l’ordenança i del 2% d’augment del valor cadastral del sol, el govern ha suprimit la bonificació per domiciliació que era d’un 2% com ja s’ha dit, i també el fraccionament en quatre vegades que va ser una mesura introduïda pel govern del PSC per donar facilitats a tota la ciutadania, especialment a la més feble.
Els fets ens demostres que a Blanes hi ha un govern de dretes pur i dur i que fa política de dretes pura i dura i que, incomprensiblement, compte amb el suport incondicional d’ERC en totes i cadascuna de les accions i mesures antisocials que adopta.

No hay comentarios: