viernes, 3 de octubre de 2008

"Anita no perd el tren" de Ventura Pons

Palafolls promou d'aquesta manera el cinema d'autor
Amb l'objectiu de promoure el cinema d'autor i i retornar l'ambient de les sales de cinema de poble i l'acte social que representa, Palafolls oferta els mesos d'octubre, novembre i desembre una altra manera de gaudir del cinema més proper. Sota el nom de “Circuit d'autor” aquest nou format s'estrena aquest dissabte amb la presentació de la pel·lícula “Anita no perd el tren” per part del seu propi director Ventura Pons.
“Anita no perd el tren” compta amb el repartiment d'actors de la categoria de José Coronado, Rosa Maria Sardà o Maribel Altès, entre altres. Pel que fa al seu argument, la pel·lícula tracta de com la protagonista, Anita, veu com les més de tres dècades que ha estat taquillera en un cinema de barri s'esfonsen literalment quan es decideix que el local sigui enderrocat.
El “Circuit d'Autor” al Teatre de Palafolls seguirà el dissabte 8 de novembre amb la pel·lícula “Rock & Cat”, que també serà presentada pel seu director Jordi Roigé, i el dissabte 6 de desembre amb “My Way” de J. Antoni Salgot. L'horari de projecció sempre serà a les 21 h al Teatre de Palafolls.

CINEMA D'AUTOR A PALAFOLLS
Presentació de la pel·lícula “Anita no perd el tren” pel seu mateix director Ventura Pons
Dia: Dissabte 4 d'octubre
Hora: 21 h
Lloc: Teatre de Palafolls

No hay comentarios: