viernes, 3 de octubre de 2008

Taller de relats i contes vitals per a dones

La regidoria de Ciutadania i Barris de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha organitzat per aquest mes d’octubre un taller de relats de contes vitals per a dones. Aquest taller proposa, mitjançant les trobades d’un grup de dones del municipi, realitzar un recull d’històries per recuperar les seves experiències amb l’objectiu de fomentar la relació i el creixement personal i l’aportació i transmissió oral d’una història.
"Hi havia una vegada una nena..." té com a fita més important el fer transcendir les històries personals de dones valuoses i sàvies de Pineda, aprofitant els seus coneixements i les seves experiències i poder transmetre-les i recollir-les d’una forma pedagògica i activa. El taller vol crear un clima de confiança i estimular la creativitat i la memòria de les dones participants. A més, també es vol millorar l’autoestima a través del repàs de la biografia personal tot fent una lectura vital des de l’òptica de l’experiència acumulada. Un cop finalitzades les sessions es farà un recull final de totes les històries.
Aquest taller és gratuït i es realitzarà en quatre sessions, els dimarts al matí de 10.00 a 12.00 h dels dies 7 al 28 d’octubre. Les inscripcions es poden fer a la regidoria de Ciutadania i Barris de 8.00 a 15.00 h fins al dia 3 d’octubre.

No hay comentarios: