viernes, 26 de septiembre de 2008

Inauguració de Can Florenci

La rehabilitació de la masia de Can Florenci, nou emplaçament del casal, s'ha dut a terme a través de projectes d'ocupació pels quals s'han contractat a mitja jornada a dones i mares, autèntiques artífexs de les obres. El projecte ha comptat amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Després d'anys de reformes, aquest diumenge tindrà lloc la inauguració oficial del nou casal de la dona de Palafolls. Amb aquest acte es posa punt i final a un dels darrers projectes més importants de l'equip de govern del consistori palafollenc.
El Casal de la Dona de Palafolls a partir d'ara tindrà com a nou emplaçament l'antiga masia de Can Florenci, situada al centre del poble i la qual compta amb d'entre altres instal·lacions: biblioteca pròpia, gimnàs, bar, etc. Pel que fa als detalls interiors de la masia, cal destacar, entre d'altres apostes decoratives, la col·locació de pòsters d'algunes de les grans figures femenines de la història, així com l'adquisició de mobiliari contemporani d'autor.
D’altra banda també destaca l’aposta de proveir el bar només amb productes de comerç just.
Amb motiu de l'acte d'inauguració, aquest diumenge la gent podrà veure aquests detalls i passejar per les instal·lacions.

28 de setembre a les 19 h en el Carrer Sindicat, s/n de Palafolls

No hay comentarios: