viernes, 17 de octubre de 2008

Dret a l’Autodeterminació

10.000 catalans a Brussel·les reivindicant el Dret a l’Autodeterminació.
La Plataforma per la Sobirania fa públic el seu suport i la seva participació a la iniciativa per aconseguir una manifestació multitudinària a Brussel·les abans de les eleccions europees de 2009.
Arran de la publicació de l’article ‘Perplex jo?’ escrit pel catedràtic Enric Canela al Bloc Gran del Sobiranisme (BlocGran.Cat http://blocgran.cat/?p=187 ) la Xarxa s’ha fet ressò d’incomptables adhesions que volen fer possibe aquesa convocatòria.
Des de la Plataforma volem expressar el nostre suport a aquesta iniciativa i convidem a participar-hi totes les persones que en formen part així com totes les persones de Catalanya que vulguin fer escolar la nostra veu i la nostra voluntat de ser al cor d’Europa.
Com bé diu el mateix Canela “…hem rebut propostes sobre com organitzar l’acte. Estem preparats i hem agafat el testimoni. Hi anirem, i això serà abans de les properes eleccions al Parlament Europeu del 2009.
Amb tot, això no serà fàcil. Per tal d’aconseguir que aquesta marxa sigui un èxit hem de garantir la professionalitat de l’organització, no hem de fer volar coloms, no ens volem equivocar i, si pot ser, superar aquest nombre màgic de 10.000 catalanes i catalans.
Això no ho podem fer solament amb aquest bloc. Tampoc una xarxa social com Facebook no és suficient per arribar a tot Catalunya. Molts compatriotes, assabentats a través del boca a boca, ens pregunten, volen anar-hi, però encara no tenim un registre, hem de respondre. Necessitarem la col·laboració, la implicació, de tothom. Serveixi aquest escrit per demanar-vos el vostre ajut, la vostra disponibilitat, en la difusió i en la tasca d’organització que ens vindrà a sobre. Abans de Nadal ho hem de tenir tot ben lligat, hem d’assolir el mínim dels 10.000 compromisos.”
Els qui estiguin disposats a anar-hi poden es poden afegir a l'esdeveniment a:
http://www%20.new.facebook.com/event.php?eid=29685606363

http://www.plataformaperlasobirania.cat/

No hay comentarios: