martes, 7 de octubre de 2008

Enderroc del Club Nàutic de Pineda de Mar

Aquest passat dilluns al matí ha començat l’enderroc del Club Nàutic de Pineda de Mar. El director general de Costes del Ministeri de Medi Ambient, Manuel Novoa, ha visitat les instal·lacions del club situades a la platja, entre l’estació del tren i la platja dels Pins, juntament amb l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, el regidor d’Urbanisme, Pere Clarabuch, la regidora de Medi Ambient, Mònica Palacín, i el president del Club Nàutic, Miquel Sambola. Segons han informat fons del ministeri, l’enderroc de l’edifici serà progressiu i és previst que s’acabi a principis del proper mes de novembre. Inicialment es portaran a terme els treballs d’acondicionament i a partir de dimecres es començarà a enderrocar l’edifici. Les embarcacions del Club Nàutic, que es va inaugurar l’any 1972, es traslladaran al costat de l’Estació Nàutica, a la platja dels Pins.
Per la seva ubicació a la platja, l’edifici del Club Nàutic incompleix l’actual normativa de Costes del Ministeri de Medi Ambient, i és per aquest motiu que s’ha iniciat l’enderroc. Un dels objectius del consistori pinedenc amb aquesta actuació és recuperar aquesta zona de la platja de Pineda i aconseguir la regeneració d’aquest espai natural.
D’altra banda, Manuel Novoa ha aprofitat la seva estada a Pineda per visitar el tram del passeig a l’alçada de la platja de Poblenou, on el consistori vol accelerar-ne el procés d’urbanització. Durant aquest mes d’octubre l’Ajuntament de Pineda de Mar farà arribar al ministeri el projecte d’urbanització d’aquest quart tram del passeig amb la voluntat que Costes iniciï els tràmits per tirar-lo endavant i poder-lo executar.

No hay comentarios: