martes, 9 de septiembre de 2008

El Cau de Pineda viatja a Escòcia

7 joves de l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda han fet un viatge a Escòcia on han estat rebuts pels màxims responsables de l’escoltisme escocès.
El Cau de Pineda ha estat rebut a la ciutat d’Inverness, al nord d’Escòcia, pels escoltes escocesos. El Cau de Pineda ha fet entrega d’una reproducció dels Gegants de Pineda i d’un llibre de fotografies de la vila a més d’altres presents. El cau d’Inverness ha rebut els pinedencs amb danses i un sopar tradicional escocès. També han fet regals als joves pinedencs i s’han mostrat molt satisfets de la trobada i els pinedencs han convidat els escocesos a visitar Pineda i el conjunt de Catalunya l'any vinent.

El Cau de Pineda també ha visitat diverses ciutats com Edinburgh, i les terres on l’heroi nacional escocès William Wallace, va fer les lluites més heroiques contra els anglesos, així com els espais on es va filmar la pel.lícula que narra la seva vida, Braveheart.
També han visitat el famós Llac Ness i les Highlands, unes terres amb una natura espectacular i sorprenent, entre d'altres.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Soc una caravel·la de l'agrupament escolta de terrassa.
M'agradaria tenir informació sobre els vostres campaments a Escocia, ja que m'agradaria anar-hi també. el meu correu es mar.cardus@hotmail.com
moltes gràcies per endavant.
MAR