martes, 23 de septiembre de 2008

Eduard Canimas al Molí d'en Puigvert

Eduard Canimas ha estat guardonat en vàries ocasions amb el Premi Cerverí de Lletres de Cançons i també ha estat Premi Millor Disc de l'Any de Cançó d'Autor per "No hi ha crisi" (Enderrcok)
Aquest dissabte 27 de setembre el el marc de la festa organitzada conjuntament per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Palafolls, "Okupem el parc", el catautor gironí Eduard Canimas oferirà una actuació en acústic. Premi Cerverí de Lletres de Cançons en vàries ocasions i Premi Millor Disc de l'Any de Cançó d'Autor per "No hi ha crisi" (Enderrock), Eduard Canimas delectarà aquest dissabte a partir de les 23 a tota la gent que s'acosti al Molí d'en Puigvert de Palafolls per gaudir de la seva música.
Eduard Canimas ha estat descrit com un home polèmic i atrevit que despunta en l'actual panorama musical català. Fins el moment ha col·laborat amb Jaume Sisa, Pau Riba,Pascal Comelade i Enric Cassases, entre altres. [Veure document adjunt]. També artista i compositor, la música d'Eduard Canimas viatja entre la cançó d'autor, el rock i l'electrònica.

No hay comentarios: