miércoles, 3 de septiembre de 2008

Escola d’Adults Natura

L’Escola d’Adults Natura de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha obert el període d’inscripcions per al curs 2008-09. Els interessats poden dirigir-se a l’aula 13 de les oficines situades al carrer Santiago Rusiñol 93-99 entre les cinc i les vuit de la tarda fins el proper 16 de setembre. Enguany el centre educatiu oferta un total de 5 cursos: etapa instrumental, graduat en educació Secundària, preparació per a l’accés a la Universitat per a majors de 25 anys, preparació per a l’accés als Cicles formatius mitjà i superior, i català/castellà per a nouvinguts.
L’Escola d’Adults "Natura" és un centre municipal depenent de la regidoria d'Educació de l’Ajuntament de Pineda de Mar. Durant el curs 96-97, mitjançant una resolució del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, el centre es va convertir en públic de titularitat municipal. La filosofia d’aquesta escola és posar els estudis a l’abast de tothom, amb el lema "Aprendre és la clau".

Els interessats es poden dirigir a l’aula 13 de les oficines del carrer Santiago Rusiñol, 93-99 fins el dia 16 de setembre.

No hay comentarios: