miércoles, 12 de noviembre de 2008

Setmana de la Ciència al Marimutra...

Dins el marc de la Setmana de la Ciència, dedicada enguany al planeta Terra, el Jardí Botànic Marimurtra –que hi participa per 4rt any consecutiu– presenta dues exposicions i altres activitats adreçades a la població escolar o al públic en general. Temes com la diversitat de les espècies vegetals, la pol·linització, la visió dels insectes, la relació dels humans amb les plantes o el canvi climàtic configuren un programa d’elevat interès divulgatiu.
La primera de les exposicions, presentades a la Casa Saladrigas, duu per títol “La biodiversitat del planeta: obrim els ulls a la natura” i té per finalitat estimular una visió del món vegetal que permeti descobrir l’esplèndida varietat de les plantes que ens envolten.
“Els colors ocults de la natura” és l’altra exposició, cedida aquesta pel Jardí Botànic de Barcelona. Ofereix unes imatges singulars de la natura captada pels ulls dels insectes.
Sempre en el context de la Setmana de la Ciència, el nou director científic de la Fundació Carl Faust, Dr. Josep Antoni Rosselló, oferirà una conferència sobre “El planeta Terra: les plantes i l’home”.
El divendres dia 14, a dos quarts de vuit del vespre, a la Casa Saladrigas, tindrà lloc l’acte inaugural d’aquestes activitats programades pel Jardí Botànic Marimurtra. En aquesta ocasió, el grup de dansa Escletxa representarà “La Terra”.
La Fundació Carl Faust agraeix la col·laboració del Jardí Botànic de Barcelona i del grup de dansa Escletxa i el suport de l’Ajuntament de Blanes i de la Generalitat de Catalunya.

No hay comentarios: