viernes, 7 de noviembre de 2008

Fita Històrica a Malgrat...

Aquest proper diumenge i a les pistes del CTM, es jugarà el partit decisiu de semifinals, contra el CLUB DE CAMPO VILLA DE MADRID. En cas de guanyar ens classificariem per la final i assoliriem l'ascens directe a 2a divisió. Si perdessim hauriem de lluitar un play-off per l'ascens. L'altre Semifinal la jugaran El Club Nautico Tenerife i el Club Tenis Valladolid, a les pistes dels Canaris.

El partit de quarts de final
En el partit de quarts de final es va imposar aun duríssim rival, el CT REus Monterols. Després de guanyar per 4 a 2 en els individuals, l'equip només necessitava un dels tres dobles en joc. En els individuals les victòries les van aconseguir en Jordi Solé en dos còmodes sets, mentre que Adrià Lozano, David Souto i Sergio Martínez van guanyar partits duríssim de tres sets. Dani Ontiveros i Marc Monje van caure amb els seus rivals, el primer va haver d'abandonar per lesió. Va ser el doble format per David Souto i Adrià Lozano que van guanyar el punt necessari..
La lligueta de classificació, tres de tresEn la fase lligueta el nostre equip ha guanyat els tres partits jugats. S'ha guanyat al Lleida (9-0), al Atl. Terrassa (5-4) i a l'Universitari (5-4). Amb aquests resultats s'ha aconseguit la primera plaça que dona dret a jugar la segona fase eliminatòria.Equip: Jordi Solé, Adrià Lozano, Sergio Martínez, Dani Ontiveros, Hugo Mengual, Jordi Cortina, Marc Campillo, Marc Monje i David SoutoPodeu consultar el QUADRE DE LA FASE FINAL:http://www.rfet.es/pdfs/datos/885_1.pdf

No hay comentarios: