martes, 2 de diciembre de 2008

Concurs d’aparadors a Pineda

Un total de 25 comerços s’han inscrit en el primer concurs d’aparadors que ha organitzat la regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Pineda de Mar. Aquesta és una de les accions que s’han planificat amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i fomentar que els pinedencs i pinedenques facin les compres nadalenques en els més de 400 establiments del municipi.
El concurs d’aparadors serà vigent del l’1 al 22 de desembre. El jurat estarà format per representants de l’Ajuntament de Pineda de Mar, un membre de la FACES, un de l’Associació de Comerciants Bertomeu Centre, un de l’Associació de Comerciants Pineda Centre, un de l’Associació Betamar, i un de l’Associació de Comerciants de Poble Nou.
Les visites es realitzaran entre els dies 9 i 17 de desembre, en horari de matí i tarda, entre les 10.00 i les 13.30 h i les 17.00 i les 21.30 h. Els establiments han de tenir els aparadors visibles i il·luminats dins de l’horari de visita i tenir col·locat el distintiu d’establiment participant.
El concurs premiarà l’aparador més ben ambientat i decorat amb una dotació econòmica de 300 euros i l’emissió de 4 falques diàries durant 25 dies a Ràdio Pineda. L’entrega del premi es realitzarà el dia 22 de desembre a les 21.00 h a l’Auditori del centre Innova (Torres i Quevedo, 16).

No hay comentarios: