lunes, 15 de diciembre de 2008

Al pati de l’escola, també hi pots venir a jugar...

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Pineda de Mar posa en marxa aquest dissabte una iniciativa per ampliar els espais de lleure del municipi amb l’obertura dels patis de les escoles els caps de setmana. Inicialment s’obrirà un pati a Pineda centre i un altre a Poblenou. A cada recinte hi haurà la presència d’un dinamitzador, encara que els pares i mares seran els responsables de tenir cura dels seus fills. Els primers patis que estaran oberts al públic són el del CEIP Montpalau i el del Sant Jordi. L’horari és dissabtes de 15.00 a 19.00 h i diumenges de 10.00 a 14.00 h.
El projecte "Al pati de l’escola, també hi pots venir a jugar" compta amb la col·laboració de la regidoria de Desenvolupament Econòmic que s’ha encarregat de la contractació dels dos dinamitzadors dins el pla d’ocupació i que estaran subvencionats íntegrament per la Generalitat. Entre les tasques que hauran de portar a terme els dos monitors hi ha l’obertura i tancament del centre, organitzar activitats per als nens i nenes i vetllar pel seu bon desenvolupament. Tot i la presència d’aquesta figura, seran els pares i mares els responsables de tenir cura dels seus fills i filles.
Un total de sis escoles són les que participen en aquest projecte, dues de Poblenou (Montpalau i Antoni Doltra) i quatre més de Pineda centre (Sant Jordi, Mediterrània, Aloc i Jaume I). Aquest projecte té una durada inicial de sis mesos i acabarà el cap de setmana del 20 i 21 de juny.

No hay comentarios: