lunes, 1 de diciembre de 2008

Catorzena edició de L’ECOPROPOSTES

Ràdio Marina convoca el catorze edició del seu prestigiós certamen, un concurs que té com a objectiu premiar estudis sobre algun element de l’entorn natural de la Selva o el Maresme o bé propostes de millora de l’entorn més pròxim.
El jurat valora especialment el nivell d’investigació o la viabilitat d’execució de les propostes de millora que presentin els estudiants de secundària de la zona.
En aquesta edició, i per segon any consecutiu, també es premiarà amb 600 euros una iniciativa mediambiental duta a terme en un centre escolar aquest darrer any.
En les tretze primeres edicions ja han participat en aquest concurs més de mil set-cents estudiants de secundària de la Selva i el Maresme.
El concurs es convoca des de Ràdio Marina en conveni amb els Consells Comarcals de la Selva i el Maresme, i compta amb el suport de la Caixa.
Les informacions relacionades amb el Medi Ambient sempre han tingut un paper destacat a la programació de Ràdio Marina.
Ara fa dinou anys va començar un espai diari dedicat al Medi Ambient amb informacions de la Selva, el Maresme i el Gironès. El Parc Natural del Montseny, el riu Tordera, els Estanys de Sils, el Montnegre Corredor, les protectores d’animals, entre d’altres, hi tenen un paper destacat.
Cinc anys després es va crear el premi Ecopropostes per a joves estudiants de 12 a 18 anys. L’objectiu, premiar iniciatives que promoguin la millora de l’entorn més pròxim o estudis sobre la flora i la fauna del territori.
En tretze anys ja hi ha hagut més de 1.700 participants. Des de la primera edició, el premi compta amb Martí Boada, premi global de la Unesco, com a president del jurat.
L’acte de lliurament de premis és itinerant: s’ha fet, entre d’altres llocs, al Jardí Botànic Mar i Murtra de Blanes, els Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar, el Far de Calella, el Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar o l’illa de la Tordera de Tordera.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu trucar al 972.33.51.04 i demanar per Joan Ferrer.

No hay comentarios: