martes, 29 de abril de 2008

Ràdio Pineda estrena nova programació

L’emissora municipal de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Ràdio Pineda 94.6 fm, ha estrenat nova programació des del passat dilluns 7 d’abril amb la incorporació a la graella de nous espais informatius, programes de participació ciutadana i de musicals especialitzats. Més continguts i més proximitat als ciutadans és l’objectiu de l’emissora en aquesta nova etapa.
Ràdio Pineda emet 24 hores de programació de producció pròpia amb butlletins horaris elaborats pels periodistes de l’emissora amb la informació de Pineda, de l’Alt Maresme i el més destacat de l’actualitat general d’interès local. A més dels butlletins, també s’emeten l’informatiu del matí (9.00 h.), l’informatiu del migdia (13.00 h.), l’informatiu del vespre (19.00 h.) i l’informatiu de la nit (0.00 h. i 3.00 h.). Els informatius es renoven donant prioritat a les informacions més pròximes als interessos dels ciutadans. Els informatius també estrenen noves sintonies.
Pel que fa als programes s’estrenen els següents:
Aixequem el dia (dilluns a divendres a les 8.00 h.) és el programa despertador de Ràdio Pineda amb notícies fresques, informació de serveis, música i bon humor per començar la jornada. Aquest programa serà presentat per Manel Colàs, director de l’emissora.
Digues la teva (dilluns a dijous a les 13.15 h.) és el programa d’actualitat i de participació ciutadana que tracta temes de contingut social amb entrevistes i col—laboradors especialitzats. La periodista Maria Josep Hernàndez serà l’encarregada de dirigir i presentar el magazine.
Deixa’t anar (divendres a les 13.15 h.) és el programa dedicat a les entitats i a les ofertes d’oci i de lleure pel cap de setmana i presentat i coordinat per Olga Diéguez.

El web www.radiopineda.com ofereix des de l’any 2004 un servei de notícies locals, actualitzat dia a dia, amb les veus i fotografies dels protagonistes de les informacions que es publiquen. L’emissora també emet per Internet i ofereix el servei de ràdio a la carta amb programes i espais disponibles a la xarxa perquè es puguin escoltar online.

No hay comentarios: