miércoles, 13 de mayo de 2009

Colònies per a Infants Sahrauís

Hola a tothom!
la nostra voluntat de posar-nos en contacte, de cap i de nou amb vosaltres, no és altre que la de recordar-vos que malauradament aquest any tornem a fer Colònies per a Infants Sahrauís, perquè la seva situació no és pas que no hagi millorat, sino que ha enpitjorat lleugerament com a refugiats. Que la seva estada aquí a Catalunya i a casa vostra trobarien l'escalfor d'una llar igual que amb la seva família però amb la diferència cultural, d'idioma, de manera de fer, però, amb la particularitat que aquí els hi podrem fer una revisió mèdica amb tots els mitjans al nostre abast, una revisió odontològica important, amb una alimentació molt, però, que molt més equilibrada que no pas la que ténen allà als Campaments i per últim una amistat i un suport anímic com a societat civil que som, SOLIDÀRIA.
És per tot això que us enviem els díptics informatius per si aquest any voleu provar o tornar a provar de fer aquest acte solidari i altruista junt amb nosaltres i també amb les famílies repetidores d'altres anys.
Enguany, per questions d'agenda no podrem fer cap REUNIÓ INFORMATIVA, però si algú està interessat us podeu posar en contacte amb nosaltres i quedarem per parlar-ne.
Els telèfons de contacte són: Natatxa 667 618 364 i Josep 666 568 222.
Segur que m'he deixat alguna cosa important, però si us decidiu, en parlarem. Gràcies per endavant, si més no per haver dedicat una miqueta del vostre temps a llegir aquest correu-e. Una forta abraçada per a tot vosaltres des de l'equip,

No hay comentarios: