miércoles, 7 de enero de 2009

Nova parada de bus a Pineda

El passat mes de desembre va entrar en funcionament una nova parada del servei de bus urbà que uneix Pineda de Mar i Calella. Concretament s’ha habilitat a la carretera Nacional II, al carrer Riera 47, i dóna servei en sentit nord. La regidoria de Seguretat Pública i Mobilitat de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha planificat ubicar aquesta parada per escurçar la distància entre l’aturada que fa el bus al barri de Les Creus, a l’avinguda dels Tarongers, i la de Pineda centre, davant l’Església. Aquesta és una acció inclosa dins la millora del transport urbà del municipi.
Les obres de la nova parada han tingut un termini d’execució de 15 dies amb un cost de gairebé 9.000 euros subvencionats íntegrament pel contracte programa 2007-2008 entre l’administració general i l’ATM.
Aquesta parada ja estava prevista en el conveni que el consistori pinedenc va signar el passat 27 de maig en el qual es contemplava la millora i ampliació del servei de bus urbà. És per això que la nova parada no afectarà l’horari del servei ni el seu recorregut.

No hay comentarios: