miércoles, 7 de enero de 2009

Grand Prix Vila de Blanes ‘09

Tots els equips participants a la prova, organitzada pel Club de Vela de Blanes l’han qualificat com a una regata “Cinc Estrelles”.
Eli Llargués (CN Masnou) en la classe Europa i Jordi Xammar/Joan Herp (CN Masnou) en 420, han estat els guanyadors del Grand Prix Vila de Blanes que s’ha celebrar del 2 al 5 de gener a les instal·lacions del Club de Vela de Blanes. El millor regatista masculí juvenil de la prova, a nivell estatal, ha estat Albert Codinachs del Club de Vela de Blanes, cinquè a la classificació general.
En aquesta edició de Blanes, els participants a la regata de la classe Europe han passat la primera prova de selecció per composar l’equip espanyol d’aquesta classe que anirà als campionats del món i l’europeu juvenil. Els més de 100 participants de la primera regata de l’any organitzada pel Club de Vela de Blanes, eren de Catalunya, Espanya, l’Argentina, la Gran Bretanya, Irlanda, França, Polònia, Suècia, Portugal i Itàlia. El Internacional Grand Prix Vila de Blanes ’09, s’ha caracteritzat per l’alt nivell en que s’han disputat les cinc proves i per tant han consolidat encara més al Club de Vela de Blanes, com a organitzador de grans esdeveniments esportius amb ressò internacional.

No hay comentarios: