jueves, 27 de diciembre de 2007

El Govern municipal de Blanes vol posar un filat de tancament d’obra al Passeig de S’Abanell

El PSC creu que això perjudicarà greument la imatge de la nostra vila i proposa que es retirin els material malmesos i es faci una barana provisional digna. Des de fa força anys els temporals estan malmeten la costa blanenca amb els perjudicis econòmics, socials i d’imatge que això comporta. L’octubre de l’any 2003 un fort temporal de llevant va provocar que el primer bloc de serveis de S’Abanell patís unes onades que van estar a punt de destruir-lo
En aquell moment la ràpida actuació municipal va fer possible que el mal no anés a més amb la construcció d’una escollera de pedres i la posterior reparació del passeig.
Davant d’aquesta situació, el govern municipal tripartit encapçalat per l’alcalde Marigó, va aconseguir del ministeri de Medi Ambient el compromís de redacció i d’execució del projecte de protecció i renovació de S’Abanell que ara s’està redactant. Malgrat això és evident que els temporals han seguit actuant any darrera any amb més o menys contundència. Enguany han tornar a malmetre la zona central de S’Abanell on centenars de ciutadans i visitants es passeigen per gaudir del sol, de la platja i de la vista al mar.
Davant d’aquest fet el govern municipal no només ha de fer les gestions necessàries per aconseguir les accions de l’administració de l’estat sinó que ha d’actuar per assegurar la seguretat i la imatge de la nostra vila i més davant d’unes dates tant assenyalades com les que ens trobem. Per les nostres informacions l’ajuntament vol col·locat filats de tancament d’obra per prevenir el pas de les persones. El PSC opinem que això perjudicarà greument la nostra imatge com a vila turística i comercial.
El PSC demana que l’ajuntament actuï d’immediat retirant les restes malmeses de passeig i la de les zones que estant descalçades per sota i col·locant una barana de seguretat digne que previngui el pas de les persones a les zones més perilloses.

No hay comentarios: