miércoles, 18 de noviembre de 2009

Dia Internacional Contra la Violència de Gènere a Palafolls


El dissabte 21 de novembre a les 18 h al Casal de la Dona [c/ Sindicat s/n] es podrà gaudir de l´espectacle de monòlegs "La Dona Sola".

En motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, l´Ajuntament de Palafolls organitza en col·laboració amb altres entitats del municipi diferents activitats per conscienciar a homes i dones sobre aquesta problemàtica.

Entre les propostes organitzades des del consistori, durant aquests dies es treballa conjuntament amb l´Institut de Palafolls les causes i els comportaments que originen aquesta problemàtica a través del taller "Amor romàntic". Mitjançant dinàmiques de grup s´intentaran analitzar comportaments, missatges dels mitjans de comunicació, etc.

Paral·lelament, i per a tothom, el dissabte 21 de novembre es podrà gaudir de l´espectacle de monòlegs La Dona Sola a càrrec de l´actriu Beatriz Insa a les 18 h al Casal de la Dona [c/ Sindicat, s/n]. Es tracta d´una proposta de monòlegs àcids, còmics i irònics, de dones que narren els seus secrets. Per a totes les edats, l´espectacle barreja il·lusionisme i música en viu.

I el divendres 27 de novembre a la tarda al Kasal de Joves del centre s´organitza el taller Talla amb els mals rotllos adreçat al públic jove del municipi.

No hay comentarios: