miércoles, 14 de octubre de 2009

Dret a Viure...

La Plataforma Dret a Viure (Derecho a Vivir.org) organitza un viatge a Madrid per manifestar-se en defensa de la vida, la dona i la maternitat
La Plataforma Dret a Viure ha organitzat una manifestació que sortirà amb autobusos de Girona i de totes les ciutats espanyoles per concentrar-se a Madrid i manifestar-se en defensa de la vida, la dona i la maternitat. La manifestació tindrà lloc el 17 d’octubre a Madrid: sortirà a les 17 h de la Puerta del Sol de Madrid i arribarà a la Puerta de Alcalá.
La manifestació –que s’espera que sigui multitudinària- té com a objectiu protegir l’ésser humà no nascut, el més indefens i pobre de tots, i demanar ajudes i alternatives per a les dones embarassades amb dificultats perquè cap dona es vegi embocada a l’avortament. Norma McCorvey, la dona que va promoure amb el seu cas que es despenalitzés l’avortament a EEUU, ha confirmat la seva participació a la Manifestació de Madrid.
Les persones que vulguin anar conjuntament a Madrid des de Girona o qualsevol altra ciutat espanyola poden reservar la seva plaça d’autocar a través del telèfon 902 575 081 o de la web www.derechoavivir.org. Per a les persones que estiguin a l’atur, tinguin molts fills o pocs ingressos i no puguin pagar el bitllet d’autobús, s’ha creat una Fila Zero perquè altres ciutadans aportin un fons que permeti becar el seu desplaçament a Madrid. La sol•licitud de beca es pot fer a través del formulari que hi ha a la web en l’apartat “Reserva tu plaza de autobús”.

No hay comentarios: