jueves, 29 de octubre de 2009

Nova revista "El Llop ferotge"

Dissabte 31.10.2009 a les vuit del vespre, es presenta a la seu de la Fundació Àngel Planells a Blanes, carrer de l'Or, núm. 2, la revista literària gironina "El Llop ferotge". Hi haurà un recital de poesia , acompanyat d'una actuació musical del Grup Dinosaurio.

miércoles, 14 de octubre de 2009

Dret a Viure...

La Plataforma Dret a Viure (Derecho a Vivir.org) organitza un viatge a Madrid per manifestar-se en defensa de la vida, la dona i la maternitat
La Plataforma Dret a Viure ha organitzat una manifestació que sortirà amb autobusos de Girona i de totes les ciutats espanyoles per concentrar-se a Madrid i manifestar-se en defensa de la vida, la dona i la maternitat. La manifestació tindrà lloc el 17 d’octubre a Madrid: sortirà a les 17 h de la Puerta del Sol de Madrid i arribarà a la Puerta de Alcalá.
La manifestació –que s’espera que sigui multitudinària- té com a objectiu protegir l’ésser humà no nascut, el més indefens i pobre de tots, i demanar ajudes i alternatives per a les dones embarassades amb dificultats perquè cap dona es vegi embocada a l’avortament. Norma McCorvey, la dona que va promoure amb el seu cas que es despenalitzés l’avortament a EEUU, ha confirmat la seva participació a la Manifestació de Madrid.
Les persones que vulguin anar conjuntament a Madrid des de Girona o qualsevol altra ciutat espanyola poden reservar la seva plaça d’autocar a través del telèfon 902 575 081 o de la web www.derechoavivir.org. Per a les persones que estiguin a l’atur, tinguin molts fills o pocs ingressos i no puguin pagar el bitllet d’autobús, s’ha creat una Fila Zero perquè altres ciutadans aportin un fons que permeti becar el seu desplaçament a Madrid. La sol•licitud de beca es pot fer a través del formulari que hi ha a la web en l’apartat “Reserva tu plaza de autobús”.

viernes, 9 de octubre de 2009

Campionat d'Espanya a Malgrat

El proper diumenge 11 d'octubre s'estrena el primer equip femení del club. Juga la primera jornada del Campionat d'Espanya C. A partir de les 9,30 hores es disputarà l'eliminatòria davant del CN Sant Cugat. El Cordillera de Murcia és l'altre equip del grup. Un total de 3 equips a lluitar per a una plaça. El campió del grup es classifica directament per a semifinals pel títol i ascens en segona fase. En la Segona jornada les noies viatgaran fins a Múrcia per enfrontar-se al Cordillera. L'objectiu és intentar fer el millor paper possible en aquesta primera fase, el fet d'assolir la segona seria tot un èxit, i llavors es podria lluitar pel títol. Cal tenir en compte que tenim un equip molt jove, amb molta il·lusió i gran projecció. L'equip preconvocat és: Alicia Suárez, Maribel Vicente, Agueda Areales, Mireia Riera, Alba Celis i Jenifer Arregui. El nou capità de l'equip és en Dani Amigo. Diumenge, 11 d'octubre a partir de les 9,30 CT MALGRAT - CN SANT CUGAT A les pistes del CT Malgrat


ELS NOIS A FINALS D'OCTUBRE

L'equip de nois jugaran la fase a 4 durant elsdies 24i 25 d'octubre. Després del fantàstic ascens de l'any passat el nostre equip juga per primer cop a la història del CT Malgrat en Segona Divisió. En aquesta divisió hi ha 16 equips dividits en quatre quadres de quatre equips. Cada Quadre es juga en una seu diferent. El CT Malgrat ha estat designat com a seu, per tant es jugaran les eliminatòries a casa. El nostre equip té com a objectiu la

permanència en la categoria.

L'equip manté el bloc de l'any passat, amb el flamant fitxatge de l'Hector Hormigo, i les reincorporacions al primer equip de Cesareo Areales i David Massa. Completen l'equip en Jordi Solé, Sergio Martínez, Adrià Lozano, MarcMonje, Dani Ontiveros. Comptant amb una llarga llista de reserves per si són necessaris.

La mala sort ha fet que ens enfrontem al primer cap de sèrie, el CT La Salut. Entre els seus jugador compta amb un vell conegut de tots nosaltres, en Joan Marc Grimal. L'altra semifinal serà entre el Sabadell i l'Egara.

Dissabte, 24 d'octubre a partir de les 9,30

CT MALGRAT - CT LA SALUT

CT SABADELL - CE EGARA

Diumenge, 25 d'octubre a partir de les 9,30

Final i 3er i 4rt lloc