miércoles, 22 de abril de 2009

III Cercavila de vehicles clàssics

El proper dia 20 de Juny tindrà lloc a Malgrat de Mar la III cercavila de vehicles clàssics, una La concentració on es podren veure autentiques joies del motor de tots els temps. Serà a les 16.00 hores al carrer Verneda (darrera servei oficial Seat - Wolsvagen).
En la mateixa línea la XVIII llotja de la moto i de l’automòbil antic de Malgrat de Mar es realitzarà el dia 4 de Juliol a l’Avinguda Països Catalans, on coleccionistes i amants de la restauració podran gaudir de bones oportunitats. Per a més informació podeu contactar a través d’aquest correu o als telèfons d’informació següents: 699 353 952 demanan per Lluís o al 625 691 628 per Salvador.

Caminada popular per conèixer la vegetació

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Susanna i l’entitat VAMMA (Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient) organitzen pel proper diumenge 26 d’abril una caminada popular per conèixer la vegetació i alguns elements arquitectònics de Santa Susanna.

Durant el recorregut es farà una explicació de la flora local, quines espècies estan protegides o en perill d’extinció i de les aplicacions medicinals que tenen les plantes que es trobaran pel camí. S’explicarà l’origen de la masia de Can Jordà

A la passejada també s’explicarà la història del naixement de Santa Susanna lligat a la pagesia de l’Edat Mitjana, els pagesos de remença, els senyors aloers i feudals, i els homes de paratge, entre d’altres. I es contestaran a les preguntes dels assistents.

La caminada començarà a les 9 del matí de la plaça de la Llillota (la concentració serà a les 8.30 h.), passarà per la masia de Can Jordà i el Molí Fariner, i finalitzarà amb un esmorzar popular gratuït a la plaça de la Llillota.


Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 767 83 61.

viernes, 3 de abril de 2009

Sorra i te. Una mirada al poble saharauí

Acte amb motiu d'un projecte
als Campaments del Sàhara Occidental.
Reportatge fotogràfic dels campaments de refugiats dels saharauís
Fotografies de Pep Basart i Soler
Dissabte 4 d'abril a 2/4 de 7 de la tarda a Can Comas - Pineda -
Més informació al 630 655 867