martes, 24 de febrero de 2009

CiberCaixa Informàtica

L'Obra Social “la Caixa”, amb la gent gran de Pineda de Mar
La nova CiberCaixa Informàtica de l’Esplai de Pineda ha tingut un cost de més de 42.800 euros. A banda d’aquesta inversió, l'Obra Social de "la Caixa" fa una aportació anual de 4.200 euros a l’Associació del Casal d’Avis de Les Mèlies perquè puguin desenvolupar el Pla d'Activitats Culturals i Formatives.
A tot això, cal afegir-hi la tasca que ja desenvolupa l’Obra Social “la Caixa” promovent la participació de les persones grans de Pineda de Mar en diverses iniciatives, com ara conferències, tallers, cursos, activitats i campanyes intergeneracionals.

martes, 17 de febrero de 2009

Curs d'Iniciació de l'AFIC

L'AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA I CINEMATOGRÀFICA de Blanes ha preparat un interessant programa de tallers de formació fotogràfica a diferents nivells. Des d'un curs d'iniciació en 4 setmanes fins a avançats tallers temàtics de Photoshop CS4, Macro i altres tècniques. El termini d'inscripció està obert i les places són limitades. Pots trobar el formulari d'inscripció i més informació en www.aficblanes.com per telèfon al 606180250

domingo, 8 de febrero de 2009

Circuit sub 20 ACB a Pineda

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el president del Joventut de Badalona, Jordi Villacampa, han fet la presentació aquest dimecres a la tarda.
Pineda de Mar, 04 de febrer del 2009.
Per segon any consecutiu el torneig sub-20 ACB de bàsquet torna a Pineda de Mar. Gràcies a l’acord de col·laboració que han establert el Joventut de Badalona i l’Ajuntament de Pineda, el club badaloní cedeix l’organització de la concentració al consistori pinedenc per tal de difondre aquest esport a la població i municipis veïns. Els partits, un total de sis, es jugaran al pavelló de Can Xaubet les tardes dels dies 8, 9 i 10 de febrer. El equips participants en aquesta concentració són: Cajasol de Sevilla, el CB Valladolid, el Pamesa València i l’organitzador, el DKV Joventut.
En la presentació del circuit hi ha assistit l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, el regidor d’Esports, Francesc Millán, el president del Joventut de Badalona, Jordi Villacampa, Xavier Padrós, conseller del bàsquet base, Jordi Martí, director màxim del planter de la Penya, i el president de la UER Pineda de Mar, Pere Francitorra, que també col·labora en l’organització del torneig.

Horari dels partits:
08/02/09
PAMESA VALENCIA-CB VALLADOLID 18.00 h
DKV JOVENTUT-CAJASOL 20.30 h
09/02/09
PAMESA VALENCIA-CAJASOL 18.00 h
DKV JOVENTUT-CB VALLADOLID 20.30 h
10/02/09
CB VALLADOLID-CAJASOL 17.00 h
DKV JOVENTUT-PAMESA VALENCIA 19.30 h

27 habitatges per a joves a Blanes

El govern de Blanes (CiU, PDB i PP) va acordar en la darrera Junta de Govern Local concedir la llicència per a la construcció d’un edifici plurifamiliar de 27 habitatges i 18 places d’aparcament.
L’encarregat d’executar les obres serà l’Institut Català del Sòl (INCASOL).
L’edifici, ubicat al Passeig de Mas Borell, 7, serà de protecció oficial en règim general de lloguer i estarà destinat preferentment a joves. El pressupost de referència es xifra en 1.287.741,48 euros.
Precisament, el Ple Municipal del passat dilluns, 26 de gener, va aprovar la cessió de dret de superfície de la referida finca a l’Institut Català del Sòl.
El conveni entre l’Ajuntament de Blanes i el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya per a la cessió dels terrenys i la concessió de les obres, va ser signat en data 15 de novembre de 2007.

Exposició Senegal a Palafolls


Una finestra oberta a Senegal del 2 al 28 de febrer al MiD