miércoles, 28 de enero de 2009

Les mil i una nits a Palafolls...

Divendres 30 de Gener a les 20 hores al MID de Palafolls

martes, 27 de enero de 2009

Nou Volum revista Blanda

Com cada any, ja ha arribat el moment de presentar un nou volum de Blanda, la publicació de l'Arxiu Municipal de Blanes que recull els darrers treballs sobre la història, el patrimoni i la literatura blanenca, així com les novetats, les donacions i les activitats desenvolupades per l'Arxiu al llarg de l'any. Enguany, després de celebrar el passat gener el desè aniversari, ja hem arribat a l'edició número 1.
La publicació es podrà adquirir a les libreries de Blanes a un preu de 10 euros. A la portada hi ha un fragment d'una fotografia de la Col·lecció Thomas que custodia l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya, es veu la platja i les baques de Blanes, amb la desapareguda penya dels Piteus, a principi de segle XX, testimoni de l'època en què Ferran Agulló (impulsor del nom centenari de Costa Brava) estiuejava a Blanes.

Presentació proper divendres 30 de Gener a les 7 del vespre a la sala d'actes de la Casa del Poble (Passeig de Dintre, 18)

Sopar Solidari...

Sopar Solidari del restaurant diagonal de pineda de mar
per colaborar amb la fundació africana Moussa Molo de Calella
en el projecte hidroagricola del poble julangel de Gambia
organitza Kim fabregas fotograf 658861755 i restaurant Diagonal

martes, 20 de enero de 2009

Des del bosc de núvols!

Si vols conèixer i viure una aventura del Perú i conèixer la molsa d’allà, i les semblances amb la molsa d’aquí, no et perdis aquesta xerrada!
En Miquel Jover és llicenciat en biologia i professor a la Universitat de Girona i és un gran expert en molses i líquens.
DISSABTE 24 DE GENER A 2/4 de 7 de la tarda al CAU, a la MASIA DE CAN JALPÍ. T’ESPEREM!

jueves, 15 de enero de 2009

Plataforma Prou

La plataforma Prou ha iniciat una Iniciativa Legislativa Popular amb l’objectiu de sol·licitar al Parlament de Catalunya l’abolició de la tauromàquia. Els fedataris de la plataforma Prou de Blanes organitzan taules informatives i de recollida de signatures per tal de donar a conèixer la campanya al nostre poble.
Inicialment les taules previstes són:
Dissabte dia 17 de Gener de 4 a 8 de la tarda al passeig de dintre
Diumenge dia 18 de Gener de 10 a 2 del migdia al passeig de mar
Dissabte dia 7 de Febrer de 4 a 8 de la tarda al passeig de dintre
Diumenge dia 8 de Febrer de 10 a 2 del migdia al passeig de mar.

Fedataris de Plataforma Prou de Blanes i l´Alt Maresme
http://www.prou.cat/

lunes, 12 de enero de 2009

Volem moltes ampolles!

Com cada any, l'Agrupament Escolta i Guia Flos i Calcat d'Arenys de Mar, recull les vostres ampolles buides de cava. Aquest any serà el diumenge 18 de gener. Les ampolles, les podeu deixar el mateix diumenge al matí a la porta de casa vostra. Demanem també la col·laboració de tots els pares possibles per a donar-nos un cop de mà. Les ampolles buides tot seguit les portem a reciclar i els diners que ens donen van destinats a les despeses del cau, com sortides, material, campaments, activitats conjuntes...

miércoles, 7 de enero de 2009

Grand Prix Vila de Blanes ‘09

Tots els equips participants a la prova, organitzada pel Club de Vela de Blanes l’han qualificat com a una regata “Cinc Estrelles”.
Eli Llargués (CN Masnou) en la classe Europa i Jordi Xammar/Joan Herp (CN Masnou) en 420, han estat els guanyadors del Grand Prix Vila de Blanes que s’ha celebrar del 2 al 5 de gener a les instal·lacions del Club de Vela de Blanes. El millor regatista masculí juvenil de la prova, a nivell estatal, ha estat Albert Codinachs del Club de Vela de Blanes, cinquè a la classificació general.
En aquesta edició de Blanes, els participants a la regata de la classe Europe han passat la primera prova de selecció per composar l’equip espanyol d’aquesta classe que anirà als campionats del món i l’europeu juvenil. Els més de 100 participants de la primera regata de l’any organitzada pel Club de Vela de Blanes, eren de Catalunya, Espanya, l’Argentina, la Gran Bretanya, Irlanda, França, Polònia, Suècia, Portugal i Itàlia. El Internacional Grand Prix Vila de Blanes ’09, s’ha caracteritzat per l’alt nivell en que s’han disputat les cinc proves i per tant han consolidat encara més al Club de Vela de Blanes, com a organitzador de grans esdeveniments esportius amb ressò internacional.

Nova parada de bus a Pineda

El passat mes de desembre va entrar en funcionament una nova parada del servei de bus urbà que uneix Pineda de Mar i Calella. Concretament s’ha habilitat a la carretera Nacional II, al carrer Riera 47, i dóna servei en sentit nord. La regidoria de Seguretat Pública i Mobilitat de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha planificat ubicar aquesta parada per escurçar la distància entre l’aturada que fa el bus al barri de Les Creus, a l’avinguda dels Tarongers, i la de Pineda centre, davant l’Església. Aquesta és una acció inclosa dins la millora del transport urbà del municipi.
Les obres de la nova parada han tingut un termini d’execució de 15 dies amb un cost de gairebé 9.000 euros subvencionats íntegrament pel contracte programa 2007-2008 entre l’administració general i l’ATM.
Aquesta parada ja estava prevista en el conveni que el consistori pinedenc va signar el passat 27 de maig en el qual es contemplava la millora i ampliació del servei de bus urbà. És per això que la nova parada no afectarà l’horari del servei ni el seu recorregut.

viernes, 2 de enero de 2009

Concert de la Coral Contrapunt Jove

Dissabte 3 de gener 17:30
Església de Sant Nicolau de Malgrat de Mar
Coral Contrapunt Jove
Preu entrada: 5€